Beschikbare skip links


Sport in de provincie Antwerpen

Zwemmen

Welkom op de website van het Autonoom Provinciebedrijf Sport (APB Sport). “Het APB Sport gaat ervoor elke inwoner van de provincie aan te zetten om levenslang gezond te bewegen of te sporten. Kwaliteit, vernieuwen en samenwerken staan voorop.” Dagelijks willen we de sportparticipatie in de provincie verhogen en de kwaliteit van ons aanbod verbeteren. Accommodatie voor jong en oud, activiteiten voor scholen en bedrijven, een uitgebreide keuze voor personen met een handicap... de provincie heeft voor elk wat wils! Raadpleeg ons sportbeleidsplan 2014-2019 of ga rechtstreeks naar de sportkalender.

Nieuws

Twee vacatures bij het APB Sport!

03 april 2014
Het APB Sport werft aan een adviseur kwaliteit en projecten en een coördinator sportpromotie. De adviseur kwaliteit en projecten zal instaan voor de opvolging van kwaliteitsprocessen en projecten, alsook het opnemen van de rol van rekenplichtige, inclusief het bewaken van fiscale verplichtingen. De coördinator sportpromotie zal instaan voor de coördinatie van de cel promotie en evenementen. Je kandidaat stellen kan tot 18 april 2014. Meer informatie over de functie en de aanwervingsprocedure vind je terug op de jobsite van de provincie Antwerpen.
Lees het volledige bericht[Twee vacatures bij het APB Sport!]

Provincie Antwerpen lanceert G-sportfonds

03 april 2014
Sporten met het syndroom van Down, zwemmen met slechts één been, basketballen vanuit een rolstoel, tafeltennissen als je niet of nauwelijks kunt zien… Sporten met een handicap, het is niet evident. Daarom start de provincie Antwerpen met een uniek G-sportfonds dat taboedoorbrekend werkt en personen met een handicap alle kansen geeft om duurzaam te bewegen en te sporten. Samen met de steun van een netwerk van G-sportfans, G-sportambassadeurs, G-sportactoren, het bedrijfsleven, de scholengemeenschap en serviceclubs geeft de provincie Antwerpen zo een sporttoekomst aan sportende personen met een handicap.
Lees het volledige bericht[Provincie Antwerpen lanceert G-sportfonds]

Avontuurlijk sporten voor jeugdgroepen in het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos

31 maart 2014
Ben je op zoek naar een avontuurlijke activiteit voor een grote groep jongeren? In een hoek van dat eeuwenoude Peerdsbos in Brasschaat is er een spannende plek waar enkel de dappersten komen: het Stoerwoud! Het sportpromotieteam van het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos ontwikkelde er een programma waarbij overleven enkel kan met voldoende durf, vertrouwen en samenwerking! Interesse? Wij maken een aanbod op maat!
Lees het volledige bericht[Avontuurlijk sporten voor jeugdgroepen in het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos]

meer nieuws


Adresinformatie

APB Sport

Boomgaardstraat 22 bus 1
2600 Antwerpen
Tel 03 240 62 70
Fax 03 240 62 99

Hulp, vraag, klacht?

klachtenmanagement

Onze nieuwsbrief

Laatste editie

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Kalender

Vier je verjaardag in het Provinciaal Sportcentrum Peerdsbos!

Doorlopend
Stel zelf je feestje samen en sport samen met je vriendjes onder leiding van professionele sportlesgevers.