Beschikbare skip links


Camping Zilvermeer

Camper en tent

Kamperen in de Antwerpse Kempen is nergens leuker dan op het Zilvermeer in Mol! Onze camping is gekend om zijn familiaal en kindvriendelijk karakter en is erkend als viersterrencamping.

 Online reserveren kan door op deze knop te klikken.

Ook voor wie in groep of met de kampeerauto (mobilhome/zwerfwagen) wil kamperen, hebben wij een passend aanbod.

 logo's

Viersterren camping

camping

Zilvermeer heeft een erkenning als viersterrencamping. De meeste staanplaatsen zijn voorzien van een eigen wateraftappunt, elektriciteit, riolering en radio- en tv-distributie.

Verzorgde en moderne sanitaire voorzieningen, een campingwinkel, enkele restaurant-tavernes, een strandwinkel en -café en het watersportcentrum maken je verblijf extra aangenaam. In de supermarkt vind je alle benodigdheden voor tijdens je verblijf. Natuurlijk kun je altijd een hapje eten in de horecazaken. 

Op stap met de groep of de kampeerauto

Camper

Ook voor wie in groep of met de kampeerauto wil kamperen, hebben wij een passend aanbod:

  • grote kampplaatsen (acht stuks - acht are): bedoeld voor jongeren en groepen, al dan niet in verenigingsverband
  • kampeerweide (26 plaatsen): vooral bedoeld voor jongeren
  • kampeerautoplaats (zes plaatsen): bedoeld voor mobilhomes     

Aankomst op de grote kampplaatsen, de kampeerweide en de kampeerautoplaatsen kan vanaf 14 uur, vertrekken dient te gebeuren voor 13 uur. 

Korting met International CamperCard

Logo 'International camperCard'

Houders van een International CamperCard genieten drie euro korting per nacht op een verblijf met de kampeerauto! 

Meer informatie over deze kortingkaart vind je op de site van International CamperCard

Gezellig keuvelen bij het kampvuur!

De vuurhut en kampvuurplaats op het Zilvermeer

Geen kamp zonder een écht kampvuur! Op het Zilvermeer kun je op aanvraag gebruik maken van de vuurhut en/of de kampvuurplaats voor een gezellige en originele afsluiter van je kamp, na een zonnig dagje op het strand, of om je te warmen na een frisse winterwandeling.

De kampvuurplaats en de vuurhut mogen enkel gebruikt worden na schriftelijke toestemming van de directie (minstens 24 uur op voorhand). Het gebruik is gratis, tijdens de betalende periode dient wel het toegangstarief tot het domein betaald te worden. Hou er rekening mee, dat bij grote droogte de vergunning ingetrokken kan worden omwille van het brandgevaar.

Zomeranimatie

knutselen

Tijdens de zomermaanden bieden we onze gasten een gevarieerd animatieprogramma aan, meer informatie bij de animatiedienst. Voor het animatieprogramma kan alleen door individuele bezoekers of gezinnen gereserveerd worden.

Voor groepen kunnen we op aanvraag een aangepast programma voorzien. Het programma is minstens twee weken voordien te reserveren en onder voorbehoud van het aantal personeelsleden/monitors dat we op dat moment nog ter beschikking kunnen stellen.

NIEUW: Zilvermeer fietsparadijs! Boek samen met je verblijf in de blokhutten of op de toeristische kampeerplaatsen het fietsarrangement. Dit is een echte aanrader om de natuurrijke omgeving van het Zilvermeer te verkennen.

Bibliotheek - Gratis Internet

internet

Het Zilvermeer beschikt over een eigen bibliotheek met een ruim assortiment strips voor jong en oud, kinderboeken en romans. Lid worden is gratis, per uitgeleend werk betaal je slechts tien eurocent per verhuurperiode. De lener mag vijf boeken en/of tien strips ontlenen, leentijd is vijftien dagen en één keer verlengbaar voor vijftien dagen. Meer info vind je in het reglement van de Zilvermeerbibliotheek.

De bibliotheek bevindt zich bij de animatiebalie in het administratieve gebouw.

In de bib kun je tijdens de openingsuren ook gratis op het internet surfen, meer hierover lees je in het reglement. In de sanitaire blokken op de camping kun je met je eigen laptop op het internet, je krijgt hiervoor een wachtwoord bij de campingreceptie. Op het strand, op en rond het marktplein, op de toeristische plaatsen en duikcentrum Atlantis kun je ook gratis gebruik maken van het internet. Op de vaste kampeerplaatsen kun je gratis surfen met een ontvanger die je in de campingwinkel kunt aankopen.

Openingsuren bibliotheek 2014:
04/04-21/04 + 28/04-05/05 + 26/05-15/06 + 27/06-31/08

Maandag, woensdag 10 - 12 uur
Vrijdag, zaterdag, zondag 10 - 12 uur en 15 - 17 uur

22/04-27/04 + 06/05-25/05 + 16/06-26/06 + september

Vrijdag 15 - 17 uur
Zaterdag, zondag 10 - 12 uur en 15 - 17 uur

Meer info?

Onthaalbalie Verblijfsrecreatie

Alle info over verblijven in het domein Zilvermeer
tel.: 014 82 95 00
fax: 014 82 95 31