Beschikbare skip links


Evenementen

Zilvermeer heeft een echte traditie als het aankomt op het organiseren van evenementen. Zowel de eigen activiteiten, als evenementen van buitenaf worden tot in de puntjes uitgewerkt. De evenementenkalender groeit regelmatig aan, de planning voor de volgende maanden vind je aan de rechterzijde van deze pagina.

Ook in de omgeving van het Zilvermeer valt heel wat te beleven en te ontdekken! Neem eens een kijkje op de site van de gemeente Mol of die van Toerisme Provincie Antwerpen

Sus Luyten Wielerfeest - 11 mei 2014

Sus Luyten Wielerfeest

Het Sus Luyten Wielerfeest speelt zich af in het hart van de Antwerpse en Limburgse Kempen.

Het evenement is opgebouwd rond verschillende trajecten, zowel voor de recreant als de rasechte wielertoerist. Randanimatie maakt het plaatje compleet.

Meer info vind je op de site van Sus Luyten Wielerfeest.

Pennenzakkenrock - 26 juni 2014

Campagnebeeld Pennenzakkenrock 2013

Belangrijk bericht voor alle muziekminnende kids, leerkrachten, juffen en meesters…de volgende editie van ’s lands leukste eendaags kinderfestival "Pennenzakkenrock" gaat door op donderdag 26 juni 2014. Noteer alvast deze dag in je agenda en voor nu wensen wij jullie allen alvast een spetterend en leerrijk jaar toe.

 

Inschrijven voor Pennenzakkenrock 2014 op het Zilvermeer kan via de website van Pennenzakkenrock.

 

Bezoek ook onze Facebookpagina: www.facebook.com/Pennenzakkenrock

Wintersfeer op het Zilvermeer - 19 december 2014

Wintersfeer op het Zilvermeer

Op vrijdag 19 december 2014 kun je 's avonds genieten van "Wintersfeer op het Zilvermeer". Wintersfeer staat voor een feeërieke winterwandeling langs de mooiste plekjes van het Zilvermeer. De wandeling wordt sfeervol verlicht met lampen, kaarsen en klank- en lichtspelen. Laat je verrassen door mysterieuze figuren, vuurshows, livemuziek, verwarmende winterse drankjes en nog zoveel meer. Dit alles vindt plaats in het prachtig decor van het Zilvermeer waarin het landschap wordt omgetoverd in een sprookje!

 

Meer info vind je op de website van Wintersfeer op het Zilvermeer.


Modules op deze pagina

Kalender

Opening toeristisch seizoen Zilvermeer

27 april 2014
Op zondag 27 april zet het Zilvermeer het nieuwe toeristische seizoen feestelijk in!

Sus Luyten Wielerfeest

11 mei 2014
Zondag 11 mei wordt jong en oud op het Zilvermeer verwacht voor het Sus Luyten Wielerfeest.