Beschikbare skip links


Vrije tijd

Meisje met ijsje

Wat doen we dit weekend? Trekken we erop uit? Waarom zou je altijd richting kust of Ardennen trekken? In je eigen provincie valt veel meer te beleven dan je denkt. 

De provincie Antwerpen biedt jou ontelbare culturele en toeristische dimensies. Elke dag vind je er een idee voor een activiteit of een uitstap. Verveling? Geen tijd voor! 

Dagje vrij en nog niets gepland.. maar wel veel zin om iets tof te doen? Check op datum via onze 'kalender' in menubalk bovenaan voor inspiratie! 

Voor ieder wat wils

We helpen jou van kop tot teen te ontspannen:

Ontdek snel ons rijke aanbod aan ontspanningsmogelijkheden:

Ben je vertegenwoordiger of bestuurder van een organisatie, vereniging of school, klik dan zeker verder. Je vindt er alle informatie over de extra steun die je kunt krijgen van het provinciebestuur in de vorm van prijzen, subsidies,...

Voor de kids

De kinderen en jongeren verwennen we extra met een rijk gamma aan mogelijkheden. Ook het provinciale jeugdwerk heeft heel wat voor jou in petto. Nieuwsgierig? Surf dan snel verder op onze website! In onze kalender vind je zeker je gading!

Nieuws

Kunstenaarsmarkt op nieuw fietspad aan de Rupeldijk - Zondag 4 mei

16 april 2014
Zondag 4 mei openen we officieel het nieuwe fietspad tussen De Schorre en de Rupeldijk met een gezellige kunstenaarsmarkt.
Lees het volledige bericht[Kunstenaarsmarkt op nieuw fietspad aan de Rupeldijk - Zondag 4 mei]

Valt jouw vakantie deze zomer in het water?

16 april 2014
Hou je graag een nat pak over aan de zomer? Bestel dan vanaf 15 mei de beste tickets voor vakantiepret op Antwerpse provincieplassen.
Lees het volledige bericht[Valt jouw vakantie deze zomer in het water?]

Jongbloed! sluit expo Duo's 2 feestelijk af op 19 april

15 april 2014
Op zaterdagavond 19 april is de Koningin Fabiolazaal het decor voor een heus feest. Jongbloed!, de jongerenwerking van het KMSKA, sluit de tentoonstelling Duo's 2 af met een gevarieerd programma. Op 20 april is het immers de laatste dag dat cultuurliefhebbers de tentoonstelling kunnen bezoeken.
Lees het volledige bericht[Jongbloed! sluit expo Duo's 2 feestelijk af op 19 april]

meer nieuws


Kalender

Slotfeest Duo's 2

19 april 2014
Op 19 april sluit Jongbloed!, de jongerenwerking van het KMSKA, de tentoonstelling De Modernen Duo’s 2 feestelijk af

Tentoonstelling De Modernen. Duo's 2

1 februari 2014 - 20 april 2014
In dit tweede luik van de tentoonstelling Duo's gaan kunstparels uit de Collectie Provincie Antwerpen in dialoog met werken uit het KMSKA.