Beschikbare skip links


Vrije tijd

Meisje met ijsje

Wat doen we dit weekend? Trekken we erop uit? Waarom zou je altijd richting kust of Ardennen trekken? In je eigen provincie valt veel meer te beleven dan je denkt. 

De provincie Antwerpen biedt jou ontelbare culturele en toeristische dimensies. Elke dag vind je er een idee voor een activiteit of een uitstap. Verveling? Geen tijd voor! 

Dagje vrij en nog niets gepland.. maar wel veel zin om iets tof te doen? Check op datum via onze 'kalender' in menubalk bovenaan voor inspiratie! 

Voor ieder wat wils

We helpen jou van kop tot teen te ontspannen:

Ontdek snel ons rijke aanbod aan ontspanningsmogelijkheden:

Ben je vertegenwoordiger of bestuurder van een organisatie, vereniging of school, klik dan zeker verder. Je vindt er alle informatie over de extra steun die je kunt krijgen van het provinciebestuur in de vorm van prijzen, subsidies,...

Voor de kids

De kinderen en jongeren verwennen we extra met een rijk gamma aan mogelijkheden. Ook het provinciale jeugdwerk heeft heel wat voor jou in petto. Nieuwsgierig? Surf dan snel verder op onze website! In onze kalender vind je zeker je gading!

Nieuws

Kom naar het eerste Schrijfsalon in DE Studio op 26 april!

23 april 2014
In samenwerking met Creatief Schrijven vzw organiseert de provincie Antwerpen in 2014 vijf Schrijfsalons. Tijdens zo'n Schrijfsalon krijgen schrijfliefhebbers concrete schrijftips, nuttige praktijkinfo en feedback van professionele schrijvers en docenten. De eerste editie vindt plaats op zaterdag 26 april met Ivo Victoria in DE Studio in Antwerpen. Wees er nog bij om je in te schrijven, of kom gewoon luisteren naar aanstormend literair talent.
Lees het volledige bericht[Kom naar het eerste Schrijfsalon in DE Studio op 26 april!]

Kunstenaarsmarkt op nieuw fietspad aan de Rupeldijk - Zondag 4 mei

16 april 2014
Zondag 4 mei openen we officieel het nieuwe fietspad tussen De Schorre en de Rupeldijk met een gezellige kunstenaarsmarkt.
Lees het volledige bericht[Kunstenaarsmarkt op nieuw fietspad aan de Rupeldijk - Zondag 4 mei]

Valt jouw vakantie deze zomer in het water?

16 april 2014
Hou je graag een nat pak over aan de zomer? Bestel dan vanaf 15 mei de beste tickets voor vakantiepret op Antwerpse provincieplassen.
Lees het volledige bericht[Valt jouw vakantie deze zomer in het water?]

meer nieuws


Kalender

Vroege vogels

26 april 2014 & 27 april 2014
Kom op tijd uit je warme bedje voor een stevige ochtendwandeling in het Rivierenhof

Dansen als een edelman

29 maart 2014, 26 april 2014 & 10 mei 2014
Net zoals de najaarscursus en de Winterbals staat ook deze cursus in het teken van de vroege negentiende eeuw.