Beschikbare skip links


Uitleendienst

Wegenwerken Smekenstraat

Van 31 maart tot 11 juli zal de Smekenstraat opnieuw aangelegd worden. Gedurende deze periode zal er geen doorgaand autoverkeer mogelijk zijn vanaf de Hoogstraatsebaan.
Het Vormingscentrum blijft gedurende de hele periode vlot bereikbaar langs de Guido Gezellelaan. Meer info vind je op de site van de gemeente Malle.

Nieuw in de uitleendienst: toegankelijkheidsmateriaal

Voortaan verhuren wij naast audiovisueel en didactisch ook toegankelijkheidsmateriaal. Je vindt dit in de catalogus terug onder de productgroep "Toegankelijkheid". Voor meer info kun je ook terecht op de site van de Dienst Welzijn.

Uitleendienst

balie van de uitleendienst

De Provinciale Uitleendienst Didactisch Materiaal (PUDM) stelt een zeer uitgebreid gamma audiovisueel en didactisch materiaal ter beschikking.

Om te weten of jouw organisatie of vereniging in aanmerking komt om te ontlenen en hoe je een erkenning moet aanvragen, kijk je best naar de pagina Voor wie?

Bij activiteiten in het Vormingscentrum kun je wel zonder voorafgaande erkenning, gebruik maken van het didactisch materiaal van de Uitleendienst. Je vraagt dit best aan tegelijk met de reservatie van je verblijf.

Wat kost het?

Voor de meeste toestellen vragen wij een bescheiden bijdrage (ontleenbedrag).

Waar afhalen?

Er zijn vier uitleenposten waar je materiaal kunt afhalen en terugbrengen. De hoofdzetel bevindt zich in het Vormingscentrum Malle, de drie extra uitleenposten, vind je in Mechelen, Deurne en Westerlo. Opgelet: deze extra uitleenposten zijn niet open tijdens de schoolvakanties.

Hoe verloopt een ontlening?

De ontlening van materiaal verloopt in verschillende stappen gaande van reservatieaanvraag tot de afhaling van het materiaal.

Wat kun je ontlenen?

Je kunt de catalogus van de Uitleendienst volledig raadplegen en online je reservatieaanvraag versturen.

Reglement

Je kunt het volledige reglement van de Uitleendienst op de site bekijken.