Beschikbare skip links


Provinciaal Veiligheidsinstituut

| Meer

Op het Provinciaal Veiligheidsinstituut (PVI) kun je terecht voor alles wat te maken heeft met welzijn op het werk én veiligheid thuis.

De voorgevel van het Veiligheidsinstituut

Professionelen komen bij ons voor cursussen en bijscholingen preventieadviseur of om hun VCA-attest te behalen. Scholen kunnen een bezoek brengen aan onze didactische ruimte.

Ons documentatiecentrum staat voor iedereen open. Je kunt er gratis boeken en audiovisueel materiaal ontlenen. Wij bieden ook brochures, affiches en folders aan rond veiligheid, en doekoffers voor educatieve projecten in het onderwijs.

In de prijslijst hieronder vind je de prijzen van ons volledige aanbod. 

Het PVI zit vol kwaliteit

Deze toegekende kwaliteitslabels zijn er een bewijs van

Qfor kwaliteitslabel

In 2008 behaalden we het Qfor-kwaliteitslabel, een erkenning die aantoont dat we slagen in ons streven naar kwaliteitsvolle opleidingen. Uiteraard is dat iets wat we elke dag opnieuw willen waarmaken!

logo ISO 14.001 certificaatISO 14001 is een internationale standaard voor organisaties die een milieumanagementsysteem willen uitbouwen. Door te werken met een voortdurende cyclus van plannen - uitvoeren - controleren - bijsturen, wordt gestreefd naar een continue verbetering van het milieu.

Adresinformatie

Provinciaal Veiligheidsinstituut

Jezusstraat 28
2000 Antwerpen
Tel 03 203 42 00
Fax 03 203 42 50

Perscontact: Peter Roef

Het Veiligheidsinstituut beantwoordt graag vragen van de media. Wil je dieper op onze activiteiten ingaan, heb je een verzoek voor een interview of ben je op zoek naar achtergrondinformatie rond veiligheid op het werk of thuis? Neem dan contact op met Peter Roef: peter.roef@pvi.provant.be of tel. 03 203 42 58.

Onze nieuwsbrief

Laatste editie

Schrijf je in op onze nieuwsbrief