Beschikbare skip links


Opgelet, dit is een archiefitem.

Torenrun in provinciehuis Antwerpen voor Kom op tegen Kanker

 • Waar:
  Provincie Antwerpen, Antwerpen
 • Wanneer:
  • 18 december 2012, van 17.30 tot 22 uur
 • Prijs:
  € 5
  • Toegankelijk voor personen met een handicap

Het Autonoom Provinciebedrijf Sport (APB Sport) van de provincie Antwerpen tovert op dinsdag 18 december 2012 voor de derde en laatste keer de trappenhal van het provinciehuis om tot loopparcours voor een originele Torenrun.

Hou je ook van een sportieve uitdaging en wil je wel eens weten hoe lang je er over doet om de vijftien verdiepingen (!) op te lopen? Dan verwachten wij je! Het inschrijvingsgeld bedraagt vijf euro, verzekering inbegrepen. Wacht niet te lang want er is 'slechts' plaats voor 250 sportievelingen. Iedereen is welkom!

De opbrengst van de Torenrun gaat integraal naar Kom op tegen Kanker, de solidariteitscampagne van de Vlaamse Liga tegen Kanker. Zij zamelen geld in om kankerpatiënten te helpen met informatie, begeleiding, financiële steun, … Waarom Kom op tegen Kanker? Heel eenvoudig: kanker vind je overal. We kennen allemaal wel iemand die strijdt tegen deze vreselijke ziekte. In vele gevallen heb je als familielid, vriend of collega het gevoel niks te kunnen doen. Niks is minder waar!

Sta je niet te springen om vijftien verdiepingen trappen te lopen? Geen paniek, ook dan kun je jouw steentje bijdragen! Je bent van harte welkom voor een drankje.

 

Zin om mee te doen met de laatste editie van de Torenrun in het Provinciehuis? Inschrijven is de boodschap via het inschrijvingsformulier. Je kunt nu al volop inschrijven, maar ook de dag zelf kun je nog gerust inschrijven en deelnemen.

 

Extra informatie

Alle opbrengsten van de Torenrun gaan integraal naar Kom op tegen Kanker.

Organisator

Griet Schoutteten

Meer info?

Sofie De Preter

Consulent G-sport
tel.: 03 640 35 84
fax: 03 640 35 80

volledige adresinformatie

Terug


Modules op deze pagina

Adresinformatie

Provincie Antwerpen

Koningin Elisabethlei 22
2018 Antwerpen
Tel 03 240 50 11
Fax 03 240 54 75